Pregatiri intense pentru manifestarile de comemorare a lui Stefan cel Mare


Intră acum și în grupul de

Astfel, miercuri si joi , trenul accelerat Bucuresti Nord-Suceava Nord va pleca din Capitala la ora 22 si 31 de minute si va ajunge in Gara Itcani la ora 4 si jumatate, in timp ce pe 1 si 4 iulie, acceleratul Suceava Nord-Bucuresti Nord va pleca de-aici la 14, 30 si va ajunge la ora 21 si 4 minute. De asemenea, vor fi introduse in circulatie si trenuri personale suplimentare. Este vorba de patru perechi de trenuri care vor circula in zilele de 1, 2 si 3 iulie pe relatia Suceava Nord-Putna si retur, de alte trei care vor circula pe aceeasi ruta, in 4 iulie si alte trei perechi de trenuri care vor circula pe relatia Putna-Bivolarie si retur, in zilele de 1, 2 si 3 iulie.

In municipiul Suceava va fi interzisa, joi, parcarea autovehiculelor in zona centrala si pe traseul spre Cetatea de Scaun. De altfel, accesul pe traseu, spre localitatile invecinate Sucevei si cu care legatura se face pe acelasi traseu cu Cetatea, va fi permis insa nu va fi tolerata nici o abatere in legatura cu parcarea la marginea drumului.

La Putna restrictiile de circulatie vor fi in vigoare pe toata perioada zilei de vineri cind autovehiculele ce vor avea acces la manastire vor fi doar cele care au traseu regulat in zona si cele din coloanele oficiale. Un regim special in vor avea autocarele cu turisti ce vor fi lasate sa treaca si vor fi parcate in spatele manastirii.


Intră acum și în grupul de