DIICOT Suceava a retinut doi tineri suspectati de trafic de droguri de mare risc


Intră acum și în grupul de

Procurorii împreună cu poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Suceava, cu sprijinul structurilor de suport din cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă au început din luna decembrie cercetări în cazul a doi tineri din oraşul Siret, suspecţi că deţin şi oferă spre vânzare droguri de risc şi mare risc pe raza municipiului Suceava, se arată într-un comunicat al DIICOT Suceava.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor s-a stabilit că un tânăr de 24 de ani din oraşul Siret, prin intermediul unui alt tânăr de 23 de ani din comuna Dorneşti,  a vândut mai multe comprimate de ecstasy  şi plicuri cu praf în care s-au pus în evidenţă droguri de risc.

Poliţiştii antidrog l-au prins, miercuri după amiaza, în flagrant pe tânărul de 24 de ani având asupra sa suma de 2000 lei, obţinuţi în urma vânzării drogurilor respective.

Tot miercuri, cu sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale al I.P.J. Suceava şi Poliţiei Municipale Suceava,  au fost efectuate trei percheziţii domiciliare şi au fost puse în executare patru mandate de aducere în urma cărora au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor un calculator, două laptopuri, trei telefoane mobile, două cântare electronice pentru cântărirea drogurilor, plicuri autosigilante goale pentru ambalarea drogurilor, 4 grame fragmente vegetale impregnate cu droguri de mare risc şi un plic substanţă sub formă de pulbere de culoare albă, precum şi diferite înscrisuri.

Suspecţii au fost conduşi pentru cercetări la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, iar în urma probelor administrate procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea celor doi tineri pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi identificarea tuturor participanţilor.


Intră acum și în grupul de