Trei morti si trei raniti intr-un accident produs la intrarea in municipiul Campulung Moldovenesc(FOTO)


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie, în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte trei au fost rănite, a avut loc, vineri după-amiază, pe DN 17, la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc dinspre Gura Humorului, după ce două autovehicule s-au ciocnit.

accident campulung 1

Conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, accidentul a avut loc, cel mai probabil, din cauza unei depăşiri neregulamentare. Epureanu a precizat că în accident au fost implicate un vehicul de transport marfă cu trei locuri, toate ocupate, maşina având volan pe parte dreaptă, şi un minivan, 8+1, în care se aflau trei persoane.  Una din cele şase victime a decedat pe loc.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat că fiind vorba de un accident cu victime multiple s-a instituit planul roşu de intervenţie ce presupune angrenarea tuturor resurselor umane şi echipamentelor pentru nevoile de intervenţie de la faţa locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, la locul accidentului au intervenit două echipaje de descarcerare şi cinci ambulanţe din care două echipaje SMURD, patru dintre victime fiind incarcerate.

accident campulung 3

Cinci dintre răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc. Pentru cel de-al şaselea, pompierii paramedici SMURD au făcut manevre de resuscitare la locul accidentului, din păcate fără rezultat, iar medicul a declarat decesul. Ulterior, la spitalul municipal a mai fost declarat un decedat, dintre cei cinci răniţi ajunşi acolo.
O victimă aflată în comă a fost transportată la Iaşi cu un elicopter SMURD.
Alţi doi răniţi au fost transportaţi cu ambulanţe la spitalul judeţean Suceava. Din păcate, unul dintre aceştia a intrat în stop cardio-respirator şi, după ce a fost resuscitat zeci de minute, a fost declarat decedat.

elicopter isu hoffman


Intră acum și în grupul de