Microbuz depistat in trafic cu 20 de pasageri in plus fata de numarul de locuri


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul IPJ Suceava au intensificat acţiunile de control privind respectarea legislaţiei rutiere de către conducătorii de autovehicule în domeniul transporturilor rutiere publice.

În urma unui control efectuat vineri a fost depistat Constantin S. de 59 ani, din municipiul Fălticeni a condus microbuzul de transport persoane (16 locuri) pe str. Sucevei din localitate, având un număr de 36 călători (cu 20 persoane în plus faţă de numărul locurilor prevăzut în certificatul de înmatriculare).

microbuz transport

Tot în cadrul verificărilor a fost depistat Oleg M. de 34 ani, din municipiul Bucureşti, a condus pe DN 2, autoutilitara cu remorcă dotată cu aparat tahograf digital, fără a utiliza cartela tahografică.

În cadrul acţiunii organizate de Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava  au fost aplicate  42 de sancţiuni în valoare de 73.010 lei, retrase patru certificate de înmatriculare retrase, fiind verificate  85 de autovehicule, din care 25 de persoane şi  60 de marfă.

 


Intră acum și în grupul de