Senatoarea Steliana Miron despre interventia autoritatilor dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni: „Ar fi trebuit să fie mai bine coordonata si mult mai prompta”


Intră acum și în grupul de

Senatorul PP-DD de Suceava, Vasilica Steliana Miron, consideră că în cazul tragicului accident aviatic petrecut, luni, în Munții Apuseni, „intervenția autorităților ar fi trebuit să fie mai bine coordonată şi mult mai promptă”, şapte ore fiind, în opinia sa, “un timp de reacţie nepermis de mare”.

vasilica steliana miron

“Rezultatele anchetei trebuie să ne arate cine sunt responsabilii pentru intervenţia întârziată şi care sunt soluţiile pentru evitarea repetării unor astfel de situaţii. Totuşi, mobilizarea voluntarilor și a tuturor oamenilor din zonă a fost exemplară și pentru asta trebuie să le mulțumim”, a scris parlamentarul sucevean pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Steliana Miron a ţinut să transmită condoleanțe familiilor îndurerate ale victimelor și multă sănătate celor care au avut șansa să supraviețuiască acestei tragedii. “Suntem alături de voi!”, şi-a încheiat senatorul PP-DD postarea pe pagina de socializare.

Pilotul Adrian Iovan şi o studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti şi-au pierdut viaţa după ce avionul de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.


Intră acum și în grupul de