Masina lovita de locomotiva unui tren, in localitatea suceveana Slobozia


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani a scăpat doar cu câteva răni uşoare, după ce maşina pe care o conducea a fost surprinsă de locomotiva unui tren de marfă care circula pe ruta Suceava- Dorneşti, întrucât nu s-a asigurat corespunzător la un pasaj de trecere cu calea ferată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, un autoturism aflat în zona pasajului de trecere cu calea ferată din localitatea suceveană Slobozia a fost lovit în partea din faţă de locomotiva unui tren de marfă ce circula pe ruta Suceava- Dorneşti, iar în urma impactului, şoferul maşinii, în vârstă de 24 de ani, a suferit câteva escoriaţii.

Găleată a spus că la faţa locului s-a deplasat un modul SMURD de la Rădăuţi şi echipajul de descarcerare, precum şi ambulanţa de tip C, iar şoferului i-au fost acordate îngrijiri medicale. El a precizat că şoferul conducea autoturismul pe un drum comunal, incidentul petrecându-se în apropierea unei fabrici de cauciucuri.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a spus că, în urma impactului, autoturismul a fost avariat în proporţie de 80 la sută.


Intră acum și în grupul de