Gheorghe Flutur incheie cu succes misiunea de sef al campaniei liberalilor


Intră acum și în grupul de

Potrivit lui Flutur, PNL Suceava sta cel mai bine din tara, in privinta ratei de crestere in alegerile locale din 2004, fata de 2000, cu 20,4. El a declarat ca pe doi e Capitala, cu 19,09%, iar pe 3 filiala Calarasi cu 17,9%, in timp ce pe ultima pozitie figureaza filiala Gorj cu 4,1%. Gheorghe Flutur a subliniat ca in judetele de care a raspuns direct din partea BEx al PNL, Botosani, Suceava si Neamt, au fost alesi primari PNL in cele trei resedinte de judet, „obiectiv care a fost indeplinit pe deplin”.

In toate organizatiile judetene urmeaza sa se desfasoare, pina in data de 25 iulie, analize interne si, in functie de situatie, sa fie adoptate masuri pentru cresterea eficientei acestora.

„De acum intram in linie dreapta pentru alegerile generale si prezidentiale”, a spus Flutur care a precizat ca se va implica ” cu toata forta” in aceasta campanie electorala.

El a mai spus ca pentru alegerile generale si prezidentiale a fost stabilit un calendar foarte strict, directia fiind „si mai mult” pe electoratul din mediul rural.

„Ne vom directiona campania si mai mult pe mediul rural, dar si in celelalte zone pentru ca populatia ne asteapta”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de