Acasă Actualitate Cinci unitati culturale din judet amendate de pompieri pentru deficiente

Cinci unitati culturale din judet amendate de pompieri pentru deficiente


Intră acum și în grupul de

Comandantul Grupului de pompieri „Bucovina” al judetului Suceava, Eugen Gaitan a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa ca din cauza situatiei financiare precare a unitatilor de cultura din patrimoniul judetean acestea nu au mijloace materiale de a face unele investitii care sa asigure conditiile corespunzatoare de protectie la foc.

El a dat ca exemplu situatiile intilnite la Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava , dar si Casa Polona din Suceava, unde nu au fost finalizate reabilitarile privind alimentarea cu apa a bazinelor de rezerva pentru incendiu.



Pompierii suceni au constatat ca la Casa de Cultura a Sindicatelor din Cimpulung Moldovenesc instalatiile speciale de stingere nu sint functionale , iar conductele de apa pentru alimentarea hidrantilor exteriori si a bazinului de apa pentru incendiu prezinta fisuri.

Gaitan a spus ca Muzeele Etnografice din Suceava si Vatra Dornei, precum si Muzeul Lemnului din Cimpulung Moldovenesc nu dispun de instalatii de detectare si semnalizare automata a incendiilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version