De Valentine`s Day, Iulius Mall Suceava te conecteaza cu perechea ta!


Intră acum și în grupul de

iLove_IM SV_2014De Valentine’s Day, iubirea pluteşte în aer la Iulius Mall Suceava, care îşi răsplăteşte clienţii şi dragostea lor cu cele mai râvnite gadget-uri ale momentului, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, în perioada 7 – 14 februarie 2014, îndrăgita destinaţie de shopping şi distracţie le propune sucevenilor o campanie cu sentimente, „iLove”. Toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din colecţiile brandurilor preferate intră în tombola dragostei. Marele câştigător va fi desemnat chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, prin tragere la sorţi,  şi va fi premiat cu două iPhone 5, pentru el şi persoana iubită. Astfel, amorezii vor fi conectaţi la iubire şi îşi vor invita jumătatea mai uşor la sesiunile de shopping în Iulius Mall Suceava.

În plus, primii 125 de clienţi ai fiecărei zile care depăşesc suma de 100 de lei în periplul lor prin magazine vor fi răsplătiţi cu premii instant: torturi delicioase, praline de ciocolată, cecuri de cumpărături, băuturi răcoritoare şi sticle cu licori ale iubirii.

În document se arată că, Iulius Mall Suceava a mai pregătit o surpriză pentru îndrăgostiţii bucovineni. De Valentine’s Day, pe 14 februarie, de la ora 18.00, toţi cei care vor să îşi celebreze iubirea sunt invitaţi la un concert special susţinut de Elena Gheorghe. Frumoasa artistă îi va încânta pe cei prezenţi cu refrene ritmate şi versuri dedicate dragostei.


Intră acum și în grupul de