Acasă Actualitate Lungu vrea sa afle modul in care au fost gestionate fondurile Primariei...

Lungu vrea sa afle modul in care au fost gestionate fondurile Primariei Sucevei


Intră acum și în grupul de

Primarul a declarat ca PNA s-a autosesizat in legatura cu modul de cheltuire a banului public in urma unui raport intermediar al Curtii de Conturi. „E normal sa stiu care sint problemele aflate in atentia PNA”, a spus Lungu care a adaugat ca a cerut si Curtii de Conturi sa efectueze un control pentru descarcarea de gestiune. Lungu a intarit declaratia facuta la instalarea sa in fruntea municipalitatii cum ca nu va lucra cu directorul economic al Primariei, Neculai Bujor, pe care l-a acuzat de „cheltuirea ineficienta a banilor publici” si de „rea gestiune financiara”.

„In nici un caz nu voi lucra cu dumnealui in calitate de director economic”, a spus Lungu care a subliniat ca a constatat ca Bujor a achitat sume de bani pentru lucrari executate fara ca in acest sens sa existe contracte, fara licitatii sau selectii de oferte.



El a spus ca a identificat numeroase contracte neonorate sau devize de lucrari supraestimate si ca a cerut firmelor care au prestat lucrari pentru Primaria Suceava sa prezinte directiei economice situatia la zi a sumelor pe care trebuie sa le incaseze.

„Vreau sa aflu adevarata dimensiune a datoriilor pe care le are Primaria fata de aceste firme”, a mai spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version