S-a vandut primul apartament dintre cele construite prin ANL, la Suceava. Vezi cu ce pret


Intră acum și în grupul de

 La Suceava s-a vândut primul apartament dintre cele construite prin ANL, un apartament de două camere ce a fost achiziţionat cu 22.870 de euro. „Minune! Am vândut primul apartament prin ANL”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, într-o conferinţă de presă. El a menţionat că vânzarea s-a făcut la preţul de 326 de euro/mp, cumpărătorul achiziţionând şi terenul aferent apartamentului cu suma de 2.436 lei fără TVA.

ion lungu

Potrivit edilului-şef sucevean, din întreaga tranzacţie municipalitatea încasează 1%, restul banilor fiind transferaţi autorităţii centrale. Lungu a mai declarat că există cereri şi pentru ca alte apartamente construite prin ANL să fie achiziţionate şi şi-a exprimat speranţa că ANL va finanţa construcţia altor 80 de apartamente.

În prezent, în municipiul Suceava se aproximativ 200 de apartamente construite prin ANL îndeplinesc condiţiile pentru a fi vândute.

În ultimii ani autorităţile sucevene nu reuşiseră să vândă nici un apartament construit prin ANL întrucât preţul stabilit era mai mare decât preţul de pe piaţa liberă.


Intră acum și în grupul de