Au furat 8000 de euro din locuinta unui radautean care le-a fost prieten de pahar. Vezi pe ce au cheltuit o parte din bani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Rădăuţi a sesizat Poliţia că i-au fost furaţi din apartament 8000 de euro. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Suceava, poliţiştii au stabilit că hoţii au intrat în apartament, situat la parter, printr-un geam lăsat deschis şi au furat banii în timp ce proprietarul dormea.

În urma verificărilor s-a stabilit că suspecţii sunt doi tineri de 20 şi 19 ani, ambii din Rădăuţi care au consumat băuturi alcoolice împreună cu proprietarul apartamentului în noaptea de marţi spre miercuri.

După ce cei doi au plecat, proprietarul a închis uşa de la intrare şi s-a culcat, dar tinerii s-au întors în jurul orei 1.30, au intrat în apartament şi au furat banii.

Suma furată a fost împărţită de tineri care au luat un taxi cu care au mers în municipiul Suceava unde au cheltuit parte din bani la jocuri mecanice.

Poliţiştii l-au găsit, miercuri, pe tânărul în vârstă de 20 de ani acasă având  asupra sa 2600 de euro, ce au fost restituiţi proprietarului.

El este cercetat sub control judiciar pentru furt calificat, iar celălalt tânăr este cercetat în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de