Presedintele Consiliului Regional Cernauti si 14 deputati au demisionat din Partidul Regiunilor. Mai multe organizatii raionale ale PR s-au autodesfiintat


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Regional Cernăuţi, Mihail Găiniceru şi 14 deputaţi din Consiliul regional au demisionat din Partidul Regiunilor, informează pagina online a publicaţiei Zorile Bucovinei din Cernăuţi.

sedinta comuna suceava-cernauti 2

Sursa citată menţionează că cele trei consilii raionale ale oraşului Cernăuţi – Întâi Mai, Şevcenko şi Sadagura au adoptat hotărâri privind auto – desfiinţarea organizaţiilor raionale ale Partidului Regiunilor. Acţiuni similare au fost înregistrate în consiliile raionale Hliboca, Chiţmani, Secureni.

Mai mult, secretarul Consiliului Orăşenesc Cernăuţi, care asigură interimatul funcţiei de primar, V. Myhailişyn, a fost destituit, iar în acest post a fost ales cu majoritate de voturi I. Kuşnyryk, care anul trecut a demisionat din Partidul Regiunilor.

 

De remarcat este că în satul Costiceni din raionul Noua Suliţă, bustul lui V. I. Lenin a rămas fără cap, dar au fost distruse aproape 200 de monumente ale conducătorului proletariatului din întreaga Ucraină, pentru făţărnicia comuniştilor, care în ultimii ani  au susţinut Partidul Regiunilor.

 


Intră acum și în grupul de