LIVE: Sedinta la CJ Suceava pe tema cooperarii transfrontaliere


Intră acum și în grupul de

Primarii din judetul Suceava participa la sediul Palatului Administrativ,  la o sedinta prezidata de pesedintele CJ Suceava, Catalin Nechifor, si care are ca subiect cooperarea transfrontariera.

sinescu, nechifor, nita

La prezidiu sunt prezenti perfectul Florin Sinescu si vicepresedintele CJ, Ilie Nita.

Catalin Nechifor:

„Indiferent de ce se petrece acum in Urcaina, vom merge mai departe pentru ca avem parteneri bine stabiliti. Orice schimbare din Ucraina nu ne afecteaza prea mult. Avem dificultati in unele cazuri, sunt si posibilitati de forta majora, dar sunt situatii prevazute in contract si le vom aplica. Eu imi doresc continuarea parteneriatelor cu Ucraina in bune conditii. Cred ca relatiile comune create vor putea merge mai departe.

Nu stiu ce se va intampla dpdv administrativ in Ucraina. Vedem cu totii la TV. Sun convins ca BRCT  va fi un partener extrem de serios si care va fi langa noi pentru a ne ajuta sa avem o absorbtie mai ridicata a fondurilor europene. Va indemn pe toti, indiferent de pozitia din judet, sa aveti deschidere catre Ucraina.

Atat CJ cat si prefectul va stam la dispozitie si chiar daca viata politica isi urmeaza un parcurs al ei, eu ma raportez la adminstratie si vreau sa avem in continuare o realatie corecta.

 

Florin Sinescu:

„A avea BRCT la Suceava e o oportunitate de care multi au beneiciat si de care e bine sa beneficiem. Vom vedea ce vor insemna axele prioritare la nivelul UE. Cred ca e important sa vedem care ar fi prioritatile si sa gasim solutii pentru a beneficia de fondurile avute la dispozitie.”


Intră acum și în grupul de