Un sofer prins circuland cu 125 km/h in municipiul Suceava, altul cu 127 km/h in comuna Ilisesti


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au depistat un şofer din comuna suceveană Bosanci conducând un autoturism cu viteza de 125 km/h pe bulevardul Sofia Vicoveanca din municipiul Suceava, iar un botoşănean a fost prins conducând cu 127 km/h în comuna Ilişeşti.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în ultimele două poliţiştii suceveni au aplicat 391 de amenzi în trafic în valoare de 84.200 de lei, au reţinut 14 permise de conducere din care zece pentru depăşirea vitezei legale şi au retras şi 11 certificate de înmatriculare.

Între cei sancţionaţi cu retragerea permisului pentru 90 de zile şi a certificatului de înmatriculare a fost un bărbat din comuna suceveană Bosanci care a fost depistat conducând autoturismul pe Bulevardul Sofia Vicoveanca din municipiul Suceava, cu viteza de 125 km/h, având cu 75 km/h în plus peste limita legală admisă. De asemenea autoturismul în cauză avea inspecţia tehnică periodică expirată din data de 19 ianuarie 2014.

Poliţiştii suceveni au mai amendat un şofer din Botoşani căruia i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile după ce a fost depistat conducând autoturismul pe DN 17, în localitatea Ilişeşti, cu viteza de 127 km/h.


Intră acum și în grupul de