LIVE: Sedinta ordinara a Consiliului Local al municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Sedinta ordinara a CL Suceava a inceput in prezenta a 19 consilieri locali din cei 23.

Lucian Harsovschi (PDL) a fost propus sa fie urmatorul presedinte de sedinta pentru urmatoarele 3 luni. El a primit 8 voturi „pentru” si nu a trecut.

Vasile Mocanu (propunerea PNL Suceava) nu a obtinut nici el numarul necesar de voturi.

Harsovschi a fost propus din nou la presedintia sedintelor CL si a obtinut 17 voturi „pentru”, de aceasta data, fiind viitorul presedinte de sedinta pentru 3 luni.

Lucian Harsovschi: „S-a anuntat ca USL s-a destramat si e normal ca la un nou inceput sa fie prezentat un raport de activitate la ce s-a facut la Suceava de catre USL. La Suceava, cacealmaua USL continua. ”

Viceprimarul Ovidiu Doroftei l-a intrerupt zgomotos pe Lucian Harsovschi, sustinand ca nu e cazul sa reluam balciul si galceava la sedintele CL.

Consilierul PPDD, Adrian Aramescu: „Imi pare rau ca m-am nascut in tara asta si de 24 de ani numai de circ avem parte. Nu am venit aici in CL sa facem circ, ci sa reprezentam pe cine ne-a votat . Sa construim o noua societate pentru copiii nostri si parinti. Asistam din 1989 la o degradare a nivelului de trai. Va rog incetati cu circul si transmiteti si la mai marii dvs., indiferent de cui apartineti.”!


Intră acum și în grupul de