Tanar de 20 ani ratacit in munti, gasit dupa doua ore de cautari. Vezi cate persoane au pornit pe urmele lui


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a sunat, vineri, la ora 12:34, la 112 şi a anunţat că s-a rătăcit.  Potrivit ISU Suceava, acesta a explicat că a fost la muncă în satul Negrileasa şi la finalul programului a pornit spre casă, comuna nemţeană Borca, pe jos prin pădure, iar la un moment dat s-a rătăcit, nu a mai putut continua drumul şi a cerut ajutorul.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a constituit un comandament şi s-au mobilizat echipaje formate din 31 poliţişti cu opt autospeciale, 14 jandarmi cu patru autospeciale, 27 pompieri cu două camioane, două autospeciale şi un câine de căutare şi salvare, 62 silvicultori cu opt mijloace de transport, nouă salvamontişti cu două mijloace de transport şi şase membri din Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă.

Echipajele au pornit în căutarea tânărului din mai multe direcţii, respectiv Negrileasa, Ostra, Stulpicani şi Broşteni.

Tânărul a fost găsit de un echipaj în jurul orei 15:50, în zona Troci din comuna Vadu Negrileasa. El era într-o stare fizică bună şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă se constituie şi funcţionează potrivit legii, sub conducerea nemijlocită a prefectului judeţului, în calitate de preşedinte, şi a unui vicepreşedinte, în persoana preşedintelui Consiliului Judeţean. Din acesta fac parte membrii numiţi şefii de servicii publice deconcentrate, descentralizate şi de gospodărie comunală, conducători ai instituţiilor publice, regiilor autonome şi societăţilor comerciale de interes judeţean care îndeplinesc funcţii de sprijin în gestionarea situaţiilor de urgenţă, precum şi manageri ai agenţilor economici care, prin specificul activităţii, constituie factori de risc potenţial generatori de situaţii de urgenţă.


Intră acum și în grupul de