De ziua lor, zeci de mii de femei au fost rasfatate la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

8 martie_IM SV_2014

Primele zile de primăvară au adus nenumărate motive de bucurie pentru doamnele şi domnişoarele care au ales Iulius Mall Suceava ca destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber. Zeci de mii de persoane au sărbătorit Ziua Internaţională a Femeii la Iulius Mall, alături de Cabron şi Dan Negru, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, cel mai mare cadou pe care Iulius Mall l-a oferit doamnelor şi domnişoarelor a fost concertul Cabron. Publicul feminin a fredonat timp de aproximativ o oră cele mai cunoscute melodii din repertoriul îndrăgitului artist. Pasionatele de cumpărături au mai avut încă un motiv de bucurie. Pe podiumul Spring Fashion Show au fost prezentate colecţiile noi ale brandurilor din Iulius Mall.

De ziua lor, femeile au primit flori de primăvară de la cei mai frumoşi cavaleri, dăruite din partea Iulius Mall Suceava. Pentru răsfăţul acestora au fost organizate sesiuni de make-up şi hairstyling, realizate de profesioniştii Glow Beauty Place, din care doamnele şi domnişoarele au avut ocazia să înveţe mici trucuri pentru frumuseţea lor. Tot pentru sucevence au fost pregătite şi momente spectaculoase de dans, de către talentaţii artişti de la Palatul Copiilor şi Boom Dance.

În plus, în cadrul campaniei „Ce îşi doresc femeile?”, cumpărăturile de minimum 100 de lei din magazinele preferate le-au oferit clienţilor Iulius Mall Suceava posibilitatea de a fi câştigători. Zilnic au fost trase la sorţi nouă persoane, care au primi seturi de bijuterii, şedinţe de înfrumuseţare la salonul Glow Beauty Place sau pachete de cosmetice Sephora.

În document se arată că, pe 9 martie 2014, sucevenii au fost invitaţi la un spectacol dedicat frumuseţii. Miss&Mister Bucovina şi-a desemnat câştigătorii, în cadrul unui concurs cu prezentări de ţinute, probe de dans şi întrebări de cultură generală. Cei care au cucerit mult râvnitul titlu sunt Ana Maria Covaliu şi Constantin Gabriel Lupu, de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava. Miss şi Mister Popularitate au fost Diana Zalischi şi Cezar Rădulescu, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, iar titlurile de Miss şi Mister Dance au fost primite de Veronica Vasilica Albu, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, şi Cosmin Balan, de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Asociaţia „Euroactiv”, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Palatul Copiilor, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Boom Dance.


Intră acum și în grupul de