Cinci elevi din judetul Suceava s-au calificat la etapa nationala a Olimpiadei de Istorie


Intră acum și în grupul de

Cinci elevi din judeţul Suceava s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei de Istorie, programată a se desfăşura în perioada 7-11 aprilie, la Baia Mare, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii IŞJ Suceava.

olimpiada Tehnologii

Potrivit acestora, au fost calificaţi: Ana-Maria Ţebrean, elevă în clasa a VIII-a, la Şcoala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava (prof. îndrumător Oltea Prelucă), Andreea Chisăliţă, elevă în clasa a IX-a, la Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Bogdan Dranca), Ioana Macar, elevă în clasa a X-a, la Colegiul Naţional ”Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc (prof. îndrumător, Petrică Ciocan), Vasile Creţu, elev în clasa a XI-a, la Colegiul Militar Liceal ”Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc (prof. îndrumător Bogdan Tanasă) şi Petre Andrei Juravle, elev în clasa a XII-a, la Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumător Daniel Toderaş).

În document se arată că, la etapa judeţeană a acestei olimpiade, au participat 84 de elevi din toate zonele judeţului Suceava.


Intră acum și în grupul de