Casa distrusa intr-un incendiu, la Brosteni


Intră acum și în grupul de

 Militarii Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Broşteni au intervenit, marţi dimineaţă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unui bărbat., în satul Lungeni, oraşul Broşteni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, la sosirea echipajelor, ardeau două locuinţe şi o magazie, existând pericolul de propagare la trei gospodării învecinate. „Sinistrul a fost observat şi anunţat cu întârziere, iar materialul lemnos din componenţa construcţiilor a favorizat dezvoltarea rapidă a focului. Incendiul a fost lichidat la ora 8:50”, a declarat Găleată.

El a precizat că au ars o casă de locuit P+2 pe o suprafaţă de 110 metri pătraţi, acoperişul unei alte locuinţe pe 75 de metri pătraţi şi acoperişul magaziei pe 10 metri pătraţi. Flăcările au mai afectat o betonieră, aparatură electrocasnică, materiale de construcţii, documente personale şi alte bunuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit, produs la un conductor electric defect.

Pompierii au salvat din calea flăcărilor cele trei case şi anexele aferente, care se aflau în imediata apropiere a focarelor.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, a mai precizat Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de