Restaurant inchis dupa ce mai multi angajati au facut toxiinfectie alimentara

Angajatii, in numar de 8, au ajuns in Sectiile de Boli Infectioase ale Spitalului Judetean si Spitalului Falticeni, cu febra, greturi si dureri abdominale. Adjuncta Directiei de Sanatate Publica, Odette Nicolae a declarat ca pacientii au suferit forme clinice usoare ale toxiinfectiei, iar evolutia lor este favorabila. Ea a afirmat ca institutia pe care o reprezinta a demarat o ancheta pentru a afla cu exactitate ce anume a provocat imbolnavirile. Odette Nicolae a mai declarat ca din spusele angajatilor de la „Canay” a rezultat ca lor li se prepara mincarea separat de cea a clientilor, motiv pentru care spera ca numarul cazurilor de toxiinfectie alimentara sa nu cunoasca o crestere. Si Oficiul pentru Protectia Consumatorilor si-a trimis inspectorii la restaurantul din Vadu Moldovei, administrat de un cetatean turc, pentru a preleva probe din alimente si pentru a afla de unde anume se aprovizioneaza unitatea.