Doua tone de fan au ars la Campulung Moldovenesc dupa ce remorca incarcata a atins un tablou electric


Intră acum și în grupul de

O remorcă a unui tractor încărcată cu plante furajere a ars, sâmbătă seara, în gospodăria unui localnic din municipiului Câmpulung Moldovenesc, încărcătura luând foc după ce utilajul a intrat în curte şi a agăţat tabloul electric producând un scurt-circuit electric.

remorca tractor

Astfel,  un incendiu a izbucnit sâmbătă seara la remorca unui tractor, care era încărcată cu plante furajere, iar flăcările ameninţau să cuprindă întreaga încărcătură, precum şi gospodăria proprietarului utilajului.

ISU Suceava arată că proprietarul, la intrarea cu tractorul în curte, a agăţat din mers tabloul electric al gospodăriei, care era amplasat pe un perete al adăpostului de animale, şi a provocat un scurtcircuit electric în urma căruia s-a aprins fânul din remorcă.

 

În incendiu au ars aproximativ două tone de fân şi s-au degradat 10 metri liniari de gard din lemn, precum şi remorca tractorului.

 

Pompierii militari din Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu două autospeciale şi au salvat utilajul, depozitul de furaje, casa de locuit şi anexele gospodăreşti.


Intră acum și în grupul de