Microbuz de marfa rasturnat pe marginea unui iaz din Bosanci. Soferul a fost scos de echipa de descarcerare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost rănit în urma unui accident rutier produs, duminică, după ce microbuzul pe care-l conducea a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat pe marginea unui iaz din comuna suceveană Bosanci.

Potrivit unui comunicat al ISU Suceava, prin serviciul unic 112 s-a anunţat că un microbuz de transport marfă, cu două persoane la bord, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat pe marginea unui iaz din comuna Bosanci.

smurd

La faţa locului a intervenit modulul SMURD al Detaşamentului de pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă tip „C”.

În urma accidentului, şoferul, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a rămas încarcerat şi a fost extras din autovehicul de pompierii militari.

După ce i s-a acordat primul ajutor medical, bărbatul rănit a fost transportat cu ambulanţa SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Cea de a doua persoană, un tânăr în vârstă de 18 ani, a ieşit singură din autovehicul şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital, mai precizează ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de