Renumitul brand european de incaltaminte CCC deschide magazin la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

CCC

Compania Peeraj Brand International deschide, la Iulius Mall Suceava, primul magazin CCC din regiunea Bucovinei, lider de piaţă în retailul de încălţăminte din Polonia. Astfel, din luna mai a acestui an, clienţii Iulius Mall vor putea să aleagă dintr-o gamă variată de încălţăminte şi accesorii din piele şi materiale textile de cea mai bună calitate, pentru femei, bărbaţi şi copii, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, acesta va fi cel de-al patrulea magazin CCC din reţeaua naţională a grupului Iulius, fiind deja prezent în Palas Mall Iaşi, Iulius Mall Iaşi şi Iulius Mall Timişoara.

Cu un concept modern, desfăşurat pe o suprafaţă de peste 460 mp, la parterul Iulius Mall Suceava, renumitul brand CCC va oferi pantofi în tendinţe şi colecţii de genţi moderne, pentru toate gusturile şi la preţuri avantajoase. Modelele CCC sunt realizate după tipare la modă, incluzând atât pantofi clasici, casualşi eleganţi, pentru orice vârstă, cât şi încălţăminte sport şi pentru copii. De altfel, designerii CCC acordă o importanţă deosebită tendinţelor, pe care le îmbină perfect cu preferinţele clienţilor. Într-un singur sezon, CCC oferă aproximativ 3.000 de modele de pantofi şi genţi.

Brandul face parte din CCC Group, fiind cel mai mare producător de încălţăminte din Polonia, care se bucură de succes pe piaţa europeană, cu peste 700 de magazine deschise în ţări precum Cehia, Austria, Slovacia, Ungaria, Germania, Croaţia, Slovenia, Rusia şi România.


Intră acum și în grupul de