Magazinul DECATHLON s-a deschis in Shopping City Suceava (GALERIE FOTO)

DECATHLON, cel mai mare retalier de articole sportive din Europa, şi-a deschis porţile şi în Suceava, vineri, 4 aprilie 2014.

Cu o suprafaţă de 1600 metri pătraţi, noul magazin din incinta Shopping City Suceava pune la dispoziţia iubitorilor de sport tot ceea ce ei îşi pot dori pentru ca pasiunea lor să devină realitate.

Decathlon aduce un nou concept de magazin sportiv: produse calitative pentru orice sport şi orice nivel (de la începător la performanţă), posibilitatea de a testa produsele, implicarea clienţilor în activităţile sportive desfăşurate gratuit în magazin.

“Produsele Decathlon acoperă o gamă largă de sporturi – înot, alergare, fitness, tennis, fotbal ş.a. Dorim ca toţi clienţii care ne calcă pragul să se bucure de sport, să descopere sporturi noi şi să aibă o viaţă sănătoasă, plină de mişcare”, a transmis Adriana Marinoiu, responsabil comunicare, în cadrul Decathlon.

Cu preţuri care variază de la 2,90 lei pentru o minge de tenis la 11,90 lei pentru o pereche de ochelari de înot, continuând cu 16,90 lei pentru o minge de fotbal sau 39,90 lei pentru un trening de copii, Decathlon va reprezenta liderul calităţii la cele mai mici preţuri pe piaţa sportivă din România.

“Decathlon înseamnă pasiune pentru sport, tocmai de aceea echipa Decathlon Suceava este alcătuită din 12 pasionaţi de sport. Ne dorim să oferim produse de calitate la preţuri cât mai mici şi să fim accesibili unui număr cât mai mare de clienţi”, a declarat Adrian Zlătan, directorul magazinului Decathlon Suceava.

Începând de vineri, 4 aprilie, Decathlon Suceava îşi aşteaptă clienţii pentru a descoperi şi a se bucura de plăcerile şi beneficiile sportului!