La sesiunea de toamna a Bac-ului s-au inscris 315 candidati suceveni


Intră acum și în grupul de

Inspectorul scolar general adjunct al judetului Suceava, Virginel Iordache a declarat , marti, ca toti candidatii inscrisi pentru Examenul de Bacalaureat vor sustine probele orale si scrise in Centrul de Examen ce va fi organizat la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, iar Centrul de Evaluare va fi organizat la Grupul Scolar nr. 3 din Suceava.

Reamintim ca inscrierea candidatilor pentru sesiunea de toamna a Examenului de Bacalaureat s-a desfasurat in perioada 12-16 iulie, iar prima proba orala , la disciplina limba si literatura romana se va desfasura pe 23 si 24 august.

Proba orala la limba si literatura moderna se desfasoara pe 25-26 august, proba orala la limba materna pe 27-28 august, iar proba scrisa la limba si literatura romana pe 30 august.

In data de 31 august se va desfasura proba scrisa la limba materna, iar pe 1 septembrie proba scrisa la proba obligatorie a profilului candidatului.

Pe 2 septembrie se va desfasura proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii, iar pe 3 septembrie proba la alegere din disciplinele din celelalte arii curriculare.

Pe 6 septembrie vor fi afisate rezultatele si se vor depune contestatiile, pe 7-8 septembrie se vor rezolva contestatiile depuse de candidati, iar pe 9 septembrie vor fi afisate rezultatele finale.


Intră acum și în grupul de