Suceava a trecut prin cel mai linistit week-end. Vezi aici de ce


Intră acum și în grupul de

Peste 350 de poliţişti au acţionat în acest week-end pentru impunerea şi menţinerea unui climat de siguranţă publică la nivelul judeţului, a anunţat IPJ Suceava care anunţă că a fost cel mai liniştit week-end de la începutul anului.

Astfel, urmare a acţiunilor desfăşurate de poliţişti nu s-au înregistrat accidente rutiere cu persoane decedate sau rănite grav, furturi cu mod de operare sau prejudiciu major şi nici infracţiuni cu violenţă.

Politie masina

Poliţiştii menţionează că în perioada 04 – 06 aprilie, 344 de poliţişti rutieri, judiciarişti, de ordine publică şi din structurile de investigare a fraudelor, împreună cu 24 de ofiţeri şi agenţi ai Serviciului de Poliţie Transporturi Suceava au desfăşurat acţiuni şi controale în vederea respectării legalităţii în domeniul actelor de comerţ, pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii cu violenţă şi a infracţionalităţii contra patrimoniului şi pentru siguranţa traficului rutier.

 

Au fost controlaţi 173 de agenţi economici şi au fost verificate 638 de vehicule. În cadrul activităţilor de control au fost constatate 42 de infracţiuni. De asemenea, au fost aplicate în total 805 sancţiuni contravenţionale cu o valoare de 240.605 lei.  Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 6000 lei.

 

Prezenţa activă a poliţiştilor în zonele de risc infracţional şi pe drumurile naţionale şi europene a făcut ca în perioada de referinţă să nu se înregistreze nici o infracţiuni stradală. De asemenea, la nivelul întregului judeţ nu s-au înregistrat accidente rutiere grave şi nici infracţiuni cu violenţă.

 

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, impunerea şi menţinerea unui climat de siguranţă publică fiind o prioritate a Poliţiei Române, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de