Acasă Actualitate Sucevean depistat cu droguri ascunse in chiloti este cercetat penal

Sucevean depistat cu droguri ascunse in chiloti este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Biroul de Combatere a Crimei Organizate si AntiDrog din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Suceava a informat , marti, ca tinarul C.D. din municipiul Cimpulung Moldovenesc a fost surprins in flagrant, luni seara, avind asupra sa cantitatea de 0,9 grame de fragmente vegetale de culoare verde olive , cu inflorescente. In urma testarii cu trusa narcotest substanta respectiva a dat o reactie specifica tetrahidrocanabinolului.

Din probele administrate in aceasta cauza s-a stabilit ca C.D. a oferit in data de 8 august o cantitate din aceasta substanta spre consum unui numar de trei persoane in incinta unei firme din municipiul Cimpulung Moldovenesc , locatie pusa la dispozitie de T.D.



De asemenea, s-a mai stabilit ca o femeie , C.A., din Cimpulung Moldovenesc , i-a oferit lui CD cantitatea de marijuana pe care o introdusese in tara dupa ce a achizitionase dintr-un bar din Amsterdam-Olanda .

Tinarul C.D. asupra caruia au fost descoperite drogurile a fost retinut , luni seara, pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmind ca dupa expirarea acestui termen sa fie continuate cercetarile cu autorul in stare de libertate .

Femeia care i-a oferit lui CD cantitatea de droguri este cercetata sub aspectul savirsirii infractiunii de introducere in tara de droguri de mare risc , iar T.D. este cercetat pentru punerea la dispozitie “cu stiinta” a unui local in vederea consumului de droguri.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version