Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc venit din Franța, depistat de polițiști circulând beat la volan în timp ce el trebuia să stea în carantină


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc este cercetat penal după ce a fost depistat conducând autoturismul în stare de ebrietate.

Potrivit Poliției Suceava, miercuri, în jurul orei 21:20, un echipaj de poliţie din Câmpulung Moldovenesc care își desfășura atribuțiile de serviciu pe str. Calea Bucovinei din localitate, a observat un autoturism marca AUDI A4,  înmatriculat în Franța, ce circula haotic.

Fiind oprit pentru control, șoferul a fost identificat ca fiind un localnic de 34 ani care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează carantinat la domiciliu, deoarece la data de 08.05.2021 a venit din Franța și era obligat să stea la domiciliu stabilit până la data de 21.05.2021.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 lei conf. art. 65 lit i din Legea 55/2020.

În acest caz s-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.


Intră acum și în grupul de