Un tânăr din Câmpulung Moldovenesc a fost plasat de procurori sub control judiciar pentru că a condus beat și fără permis prin oraș


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 29 de ani din Câmpulung Moldovenesc a fost reținut și apoi plasat sub control judiciar pentru că a condus băut și fără permis un autoturism prin oraș.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, în data de 26 decembrie 2021, s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” pentru că în jurul orei 23:25, un tânăr, L.C.,  în vârstă de 29 de ani din Câmpulung Moldovenesc, a condus autoturismul marca VW pe o strada din municipiul Câmpulung Moldovenesc cu o concentrație alcoolică în sânge de 2,35 g‰ și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Prin Ordonanța din 10.11.2022 a lucrătorilor de poliție din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc, s-a dispus luarea măsurii reținerii pe o perioadă de 24 ore, față de suspectul L.C..

Prin ordonanța din data de 11.01.2022, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul L.C., pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Parchetul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc menționează că față de inculpatul L.C. a fost dispusă luarea măsuri controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 11.01.2022.


Intră acum și în grupul de