Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost găsit carbonizat în apartamentul în care locuia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc în vârstă de 57 de ani, Ion B., a murit într-un incendiu care i-a cuprins apartamentul în care locuia de pe strada Trandafirilor din municipiu, cadavrul său carbonizat fiind găsit miercuri în jurul orei 11:00.

Bărbatul locuia din 12 mai în acest apartament, deținut de mama sa și aflat în renovare de mai mult timp, unde și-a creat cele necesare să poată locui singur, desfășurând în sufragerie și activități de reparații electronice.

El a fost contactat telefonic marți după amiaza de mama sa, dar nu a răspus, dar aceasta a vorbit cu un amic al fiului ei care i-a spus că au fost la o bere.

Amicul bărbatului a mers miercuri dimineața la apartament în jurul orei 11:00 unde lucra la amenajări, iar când a deschis ușa a constatat că prietenul său este mort, carbonizat,  în  apartament producându-se un incendiu, totul fiind înnegrit de fum, iar geamurile termopan crăpate.

Un echipaj de ambulanță a constatat decesul bărbatului.

Fiul bărbatului a spus că tatăl său consuma în mod frecvent băuturi alcoolice și suferea de diabet, iar în trecut a avut un infarct miocardic acut și nu crede că există suspiciuni legate de deces.

În incendiu au ars diverse bunuri din apartament, dar nu au fost puse în pericol alte persoane sau bunuri din cadrul blocului, cauza incendiului fiind foc deschis posibil brichetă sau chibrituri, bărbatul decedat  obișnuind să fumeze în imobil în mod regulat.

În acest caz se va stabili cauza morții în urma examenului medico-legal, fiind deschis un dosar de moarte suspectă.


Intră acum și în grupul de