Ordin de protecție emis în cazul unui bărbat din Câmpulung Moldovenesc care și-a agresat soția care stătea cu cei patru copii


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru „violență în familie” și au emis un ordin provizoriu de protecție în cazul unui bărbat din Câmpulung Moldovenesc care a venit beat acasă și și-a agresat soția care stătea cu cei patru copii.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, Poliţia Câmpulung-Moldovenesc a fost sesizată joi la ora 21:03 prin 112,  de o femeie de 33 de ani,  din Câmpulung Moldovenesc, cu privire la faptul a fost agresată de soțul acesteia de 40 de ani.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul a venit seara la domiciliu în stare de ebrietate, iar datorită unor discuții în contradictoriu cu soția a devenit agresiv fizic și verbal, forțând ușa dormitorului unde se afla acesta împreună cu cei patru copii minori, aruncând spre aceasta cu una din jucăriile copiilor.

În cauză, a fost completat formularul de evaluare a riscului și, întrucat a fost întrunit punctajul necesar, a fost emis un ordin de protectie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile și s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „violenţă în familie”.


Intră acum și în grupul de