Căruțe cu țigări de contrabandă care urmau să ajungă în România oprite în zona de frontieră de polițiștii de frontieră ucraineni


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră au oprit în cursul zilei de marți câteva  căruţe  de cai din regiunea Cernăuți, cu ajutorul cărora infractorii intenționau să transporte țigări în România, informează BucPress care citează serviciul de presă al Serviciului Frontierei de Stat al Ucrainei.

Acţiunea a avut loc în apropierea graniței. În total, caravana  era compusă din patru căruțe de cai, iar poliţiştii de frontieră au reuşit să reţină două persoane care intenționau să trimită ilegal țigări peste graniță.

 

În total au fost descoperite 10 cutii cu ţigări. Potrivit informaţiilor oficiale ale Serviciului Fontierei de Stat al Ucrainei, infractorii intenționau să trimită în România  aproximativ 5 mii de pachete de țigări. În prezent, ofițerii de aplicare a legii îi caută  pe ceilalţi doi infractori, care au reușit să scape şi au fugit într-o direcție necunoscută.

 

Amintim că, la începutul lunii august polițiștii de frontieră au oprit o altă încercare de a transporta țigări de contrabandă. (BucPress)


Intră acum și în grupul de