Cal încărcat cu țigări de contrabandă, abandonat la frontiera româno-ucraineană de contrabandiști de țigări. Aceștia au fugit când grănicerii ucraineni au tras focuri de avertisment


Intră acum și în grupul de

Un cal încărcat cu 20 de colete cu țigări a fost abandonat de un grup de contrabandiști cu țigări care au fugit când grănicerii ucraineni au tras focuri de avertisment.

Potrivit Serviciului Vest al Poliției de Frontieră a Ucrainei, membri ai Detașamentului de Grăniceri Cernăuți, în comun cu grănicerii pichetului „Krasnoilsk” au depistat, în apropierea frontierei dintre Ucraina și România un grup de persoane care intenționa să introducă ilegal în România, cu ajutorul unui cal, aproape 20 de colete voluminoase ce conțineau pachete țigări de proveniență ucraineană.

Grănicerii au acționat pentru reținerea acestora, însă persoanele au abandonat coletele și calul, fugind într-o direcție necunoscută, motiv pentru care au fost trase mai multe focuri de avertisment.

Valoarea totală a celor 20 de colete cu țigări este estimată la suma de 400.000 grivne, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de