Concert Nicole Cherry, atelier de creație, workshop de Kendama și multe alte activități amuzante, de Ziua Copilului, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Copii, sunteți pregătiți de distracție? Iulius Mall Suceava vă sărbătorește cu două zile în care activitățile amuzante și antrenante vă vor oferi zâmbete. Concert Nicole Cherry, atelier de creație, facepaiting, workshop de Kendama, fotografii haioase gratuite, prezentare de modă și multe alte surprize se află pe agenda zilelor în care aniversăm copiii.

În fiecare an, 1 iunie este despre copii. La Iulius Mall Suceava, prichindeii vor avea parte de cele mai frumoase surprize, pentru a le oferi bucurie de ziua lor. De la ora 10.00, în zona food court, ștrengarii pasionați de jocul Kendama vor putea participa la un workshop tematic, unde vor descoperi noi tehnici pe care le pot aplica pentru a deveni maeștri.

Tot de la ora 10.00, pe terenul de sport de la Iulius Mall se va desfășura o competiție de rugby tag, între elevii din județul Suceava. Evenimentul este organizat de Școala Gimnazială Cornu Luncii, Federația Română de Rugby și Iulius Mall, cu scopul de a promova sportul rugby tag în rândul copiilor.

De la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici vor avea prilejul de a participa la un atelier de creație. Sub îndrumarea specaliștilor Creativ & Deco, năzdrăvanii vor picta jocuri Kendama. Materialele necesare, inclusiv jocurile, vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall, iar la final le vor fi oferite cadou.

Între orele 14.00 și 17.00, cei mici sunt invitați la sesiuni de facepainting, cu ajutorul cărora vor putea să se transforme în personajele lor preferate. Iar pentru ca distracția să fie completă, își vor putea crea amintiri haioase, la Oglinda Magică.

Cabina foto de ultimă generație va fi amplasată la parterul Iulius Mall Suceava și va fi deschisă în intervalul orar 10.00 – 18.00. Toate imaginile vor fi încărcate instant pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava. În plus, cei mai activi copii vor primi vouchere gratuite la partenerii din mall, baloane, dulciuri și jucării.

Distracția copiilor continuă și pe 2 iunie, cu și mai multe surprize. De la ora 17.00, Iulius Mall Suceava le oferă tuturor ștrengarilor un cadou muzical cu totul special și îi invită la un concert al îndrăgitei artiste Nicole Cherry. Ritmurile și versurile cunoscute de copiii și tinerii din toată țara se vor auzi la etajul Iulius Mall Suceava, spre încântarea tuturor sărbătoriților.

În așteptarea concertului, de la ora 14.00, în zona food court se va desfășura o prezentare de modă cu și pentru cei mici.

Mămicile se vor putea inspira în alegerea garderobei de vară a prichindeilor lor, piesele vestimentare prezentate fiind selectate de la maginele cu articole pentru copii din Iulius Mall. Și vineri, pe 2 iunie, năzdrăvanii se vor bucura de sesiuni de facepainting, între orele 14.00 și 17.00, dar și de fotografiile amuzante de la Oglinda Magică, pe care o vor găsi deschisă în intervalul orar 15.00 – 18.00.

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: [email protected]

 


Intră acum și în grupul de