Gustă acum promoțiile colecțiilor de vară, la Iulius Mall Suceava! Oferte de până la 70%

La Iulius Mall, fiecare zi fierbinte de vară petrecută la cumpărături devine o plăcere. Indiferent dacă vrei să fii în ton cu moda sau să-ți pregătești bagajul pentru concediu, ai acum ocazia să descoperi promoții ispititoare în magazinele tale preferate.

Iulius Mall a dat startul celui mai îndrăgit sezon: cel al promoţiilor de vară. Dacă te pregătești de vacanță și îți dorești în bagaje piesele vestimentare care ţi-au făcut cu ochiul sau dacă pur și simplu ești pasionat de modă, magazinele de îmbrăcăminte din Iulius Mall te aşteaptă cu prețuri cu până la 70% mai mici. La H&M, C&A, Pimkie, Motivi, Terranova, Nichi Cristina Nichita, Bigotti, Paolo Bertolucci, Valerio Collection, Janette, Concept Store Fashion, Blue’63 și în multe alte locații ești întâmpinat cu oferte estivale. Și dacă iubești mișcarea și petrecerea timpului în aer liber, ai nenumărate motive să vii la cumpărături în Iulius Mall, pentru că Adidas are prețuri mai mici cu până la 30%.

Oferte de până la 50% vei găsi și pentru încălțăminte și articole de marochinărie, astfel că îți poți alege pantofii de vacanță preferați și, de ce nu, chiar o nouă geantă de voiaj.  Deichmann, CCC, Salamander şi celelalte magazine de profil au promoţii care te vor încânta.

Copiii se pot bucura și ei de o varietate de articole la promoții atractive, de până la 70%, așa cum sunt cele de la Dinoland, sau de până la 30%, la Noriel.

Tentante sunt şi ofertele de până la 70% ale magazinelor cu produse cosmetice, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, dar prețuri de nerefuzat au și bijuteriile şi accesoriile. Lista reducerilor continuă și la magazinele cu produse pentru casă sau de servicii. De oferte speciale au parte și clienții dm drogerie markt și Pepco.

Catalogul complet al promoțiilor este disponibil pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Suceava.

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

loading...