Cumpărăturile din Iulius Mall Suceava îți aduc șansa de a pleca într-o croazieră de vis


Intră acum și în grupul de

Dacă visezi la o vacanță petrecută într-o croazieră relaxantă, în care să te bucuri din plin de apă și soare, la Iulius Mall Suceava ești cu un pas mai aproape de a-ți îndeplini dorința. Îndemnul Iulius Mall pentru această vară este „Shop & Cruise”, iar cumpărăturile se transformă în mii de premii.

Zilele toride de vară sunt un bun prilej pentru sesiuni de shopping, dar și pentru a pune la punct planurile de vacanță. Iulius Mall Suceava le combină și îi invită pe clienți să participe la campania „Shop & Cruise”. În perioada 30 iunie – 16 iulie 2017, cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate se pot înscrie la tombola verii și vor avea șansa de a câștiga premii estivale.

Mai exact, în fiecare zi, primii 176 de participanți la campanie vor câștiga unul dintre premiile instant: kit-uri de vacanță Mondo Kosmetik, vouchere pentru bijuterii Atlantis Gold, ședințe de răsfăț la Pink Diamond, sesiuni de înfrumusețare la Carmen Style, produse Gerovital sau băuturi răcoritoare. În plus, zilnic, prin tragere la sorți, va fi acordat un smartwatch, un gadget de nelipsit în concediu, care îi va ajuta pe câștigători să fie mereu conectați, indiferent dacă sunt la plajă sau pe munte.

Cel mai norocos client va fi răsplătit pentru pasiunea lui de a face cumpărături în Iulius Mall Suceava cu o vacanță la care visează oricine: o croazieră pentru două persoane, într-o destinație de vis. Premiul va consta într-un voucher în valoare de 3.000 de euro la Agenția Eximtur. Astfel, câștigătorul va alege unde dorește să petreacă șapte zile de croazieră pe un vas de lux. Poate fi în Caraibe, Alaska, Emiratele Arabe, Orientul Îndepărtat sau în alte destinații din oferta agenției.

În plus, în această perioadă, sesiunile de shopping sunt și mai plăcute, pentru că a început sezonul promoțiilor de vară. Clienții Iulius Mall pot alege îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii, cosmetice și alte articole la prețuri cu până la 70% mai mici. Catalogul complet al promoțiilor este disponibil pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Suceava.

 

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: [email protected]


Intră acum și în grupul de