Un ieșean ce suferă de demență și care a dispărut dintr-un hotel din Vatra Dornei, căutat de Poliție


Intră acum și în grupul de

Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a lui Roșu Constantin, de 61 de ani din municipiul Iași, judeţul Iași,  care la data de 06.10.2017, în jurul orei 14.00, fiind cazat la  o unitate hotelieră din mun. Vatra Dornei, jud. Suceava, a plecat singur de locul de cazare şi nu a mai revenit.

            Semnalmente: înălțime 168 cm, părul alb, tuns scurt, constituție corpolentă, ochii albaștri, nu are dantură în partea de jos și prezintă deficienţe de auz. Pe unul dintre picioare, în zona tibiei, are un semn particular din naștere, o pată de culoare maro, de circa 8 cm și o umflătură în zona cefei, sub piele.

La data dispariției era îmbrăcat cu o geacă bleumarin din tercot, cu fermoar și capse în partea din față, o șapcă din stofă, de culoare neagră, un pulover la baza gâtului, de culoare gri, o cămașă de culoare crem, pantaloni de culoare neagră, din stofă și pantofi de aceeași culoare.

 

Acesta este diagnosticat cu demență și nu urmeză tratamentul prescris. Totodată, acesta are artrită și se deplasează foarte greu.

 

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Intră acum și în grupul de