Acasă Comunicate de presa Activitate pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, la Liceul Tehnologic „Ștefan cel...

Activitate pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana


Intră acum și în grupul de

În perioada 02-06.10.2017 s-a desfășurat la nivel național cea de a doua ediție din acest an a manifestării SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂȚII.

Astfel, vineri, 06.10.2017, pe terenul de sport al Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana s-a organizat o activitate de prevenire în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră. Poliţia orașului Cajvana reprezentată de agentul Relu Andriese a derulat diverse momente educative cu elevii claselor primare. La activitate au fost prezenți domnii directori: prof. Robu Nicolae, director coordonator, respectiv prof. Ciotu Iulian, director adjunct.



Printre obiectivele activităţilor desfăşurate de poliţişti se regăsesc creşterea gradului de informare a populaţiei, creşterea gradului de responsabilizare şi implicare a comunităţii şi societăţii civile în asigurarea unui spaţiu de siguranţă în societate, reducerea riscului victimal, consolidarea parteneriatului Poliţie – Cetăţean.

Toți participanții au fost recompensați de către organizatori cu afișe, pliante și broșuri cu mesaje preventive.

Prof.înv.primar SESERMAN LIDIA LOREDANA

Responsabiă cu promovarea imaginii

Liceului Tehnologic ” Ștefan cel Mare” , Cajvana


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version