Sute de persoane au petrecut seara de duminică la Iulius Mall, în compania trupei Distinto și a Filarmonicii Botoșani

Invitația Iulius Mall Suceava de a sărbători începutul anului 2018 pe note muzicale, în interpretarea desăvârșită a instrumentiștilor Filarmonicii de Stat Botoșani și a trupei Distinto a fost acceptată de sute de persoane. Clienții veniți la cumpărături și melomanii dornici de o nouă întâlnire cu fascinanta muzică simfonică și-au dedicat seara de duminică „Concertului pentru anul nou 2018”.

 

Veselie, energie și artă sunt cuvintele care pot descrie atmosfera de care au avut parte cei prezenți în acest week-end la Iulius Mall Suceava. Îndrăgita destinație de shopping și recreere le-a dăruit un eveniment cu totul aparte, în care au răsunat ritmurile clasice, interpretate cu măiestrie de orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Botoșani, dar și vocile tenorilor din cadrul Distinto. Instrumentiștii au fost coordonați de dirijorul Daniel Manasi, iar invitații speciali, Octavian Dobrotă, Marius Olteanu şi Mihaiţă Radu, membrii trupei pop-operă, au oferit un spectacol vocal de excepție.

„Concert pentru anul nou 2018” a condimentat seara de duminică a publicului din Iulius Mall cu partituri orchestrale semnate de mari compozitori, dar și cu adaptări pop simfonice ale unor melodii celebre. Încântarea spectatorilor a fost tradusă prin ropote de aplauze și reluarea celor mai apreciate momente.

Așa cum și-a obișnuit clienții, Iulius Mall Suceava le va oferi și în 2018 o agendă bogată în evenimente culturale și nu numai, dedicate întregii familii.

 

Departament PR

loading...