Copiii sunt invitați să descopere „Dumbrava Basmelor Muzicale”, duminică, la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava lansează o nouă invitație la teatru, de această dată, prichindeilor. Copiii sunt așteptați duminică să se distreze alături de personajele din povești, prezente într-un spectacol al Ateneului Iași. Muzica, dansul și jocurile sunt elementele cheie care îi vor încânta pe cei prezenți în public.

După producția „Mimesis” a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, care a fost prezentată în premieră la Iulius Mall duminica trecută și care a captivat clienții de toate vârstele, este rândul prichindeilor să primească o surpriză.

Duminică, 4 februarie 2018, de la ora 16.00, la etajul Iulius Mall Suceava va fi prezentat spectacolul „Dumbrava Basmelor Muzicale”, o producție a Ateneului Iași, în regia lui Iulian Ioan Sandu. Evenimentul reprezintă un proiect educațional – cultural interactiv, îmbinând multiple elemente artistice, de la operă și teatru, până la coregrafie.

„Dumbrava Basmelor Muzicale” conține fragmente din îndrăgitele compoziții de operă „Motanul încălțat”, de Cornel Trăilescu, și „Fata moșului și fata babei”, de Florin Comișel.

Copiii vor fi implicați și în diverse jocuri, prilej pentru a afla noi informații și a se distra alături de alți spectatori de aceeași vârstă. Pe scenă vor urca șapte personaje, interpretate de actorii talentați de la Ateneul Iași, fiecare interacționând cu năzdrăvanii și oferindu-le noțiuni de cultură generală din mai multe domenii, precum literatură, istoria muzicii clasice românești, dans, canto, regie, curiozități despre compozitor și informații de interes despre lumea artiștilor.

Cei dornici să descopere un scurt fragment din spectacolul de duminică pot accesa pagina de Facebook Iulius Mall Suceava.

Departament PR