Week-end cu evenimente antrenante și creative, la Iulius Mall Suceava

Spectacol de muzică și dans susținut de elevi talentați, târg de obiecte lucrate manual și atelier de creație pentru copii sunt propunerile pentru acest sfârșit de săptămână, la Iulius Mall Suceava.

 

Pentru cei care apreciază obiectele unicat, de vineri până duminică, în perioada 18 – 20 mai 2018, la parterul Iulius Mall Suceava se va desfășura o nouă ediție a Târgului Handmade. Evenimentul este un bun prilej pentru iubitoarele de accesorii de a alege bijuterii, pălării, eșarfe și alte articole pentru a completa ținutele de sezon. Pentru că sunt lucrate manual, propunerile expozanților oferă un plus de personalitate garderobei sau locuinței. La târg se pot găsi și tablouri, decorațiuni, cutii de podoabe, ceasuri de perete și alte articole cu design aparte și realizate prin tehnici inedite.

Sâmbătă, de la ora 10.00, etajul Iulius Mall va găzui cea de-a V-a ediție a Festivalului Judeţean „Artis”, la care vor participa mici artişti, cu talente mari. Proiectul îşi propune să încurajeze şi să promoveze latura artistică a şcolarilor, care vor oferi publicului momente de interpretare muzicală şi dans tradiţional şi modern. Pe scenă vor urca peste 60 de interpreți și formații, care vor oferi publicului un spectacol antrenant, plin de culoare și ritm. Festivalul Judeţean „Artis” este organizat de Şcoala Gimnazială ,,Dimitrie Păcurariu’’ Şcheia, Școala Gimnazială Sf. Ilie, Liceul cu Program Sportiv Suceava, Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava,  Şcoala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod” Suceava și Şcoala Gimnazială Bosanci.

 

Tot sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, prichindeii pot învăța să realizeze un obiect decorativ, participând la atelierele de creație. În zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco îi vor îndruma pe cei mici să parcurgă pașii pentru realizarea unei rame foto decorată cu plastilină 5D. Materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall, iar participanții vor primi creațiile cadou.