Descoperă cele mai cool tendințe ale sezonului, în noul catalog fashion lansat de Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Te reprezintă stilul young și ești mereu în căutare de inspirație pentru ținute trendy? Avem vești bune pentru tine! Iulius Mall Suceava a lansat un nou catalog fashion, inspirat din tendințele sezonului primăvară-vară 2018. Descoperă cele mai noi piese vestimentare, disponibile în magazinele din Iulius Mall Suceava, și alege ținute pline de culoare.  

În această primăvară, te încurajăm să îmbrățișezi nonconformismul și să te exprimi liber prin stilul tău vestimentar. Așa că, te invităm să descoperi outfit-urile propuse, să le adopți în garderobă și să prinzi curajul de a fi inventiv în alegerea ținutelor care te reprezintă. Inspiră-te din noul catalog Must Wear Spring Summer, lansat de Iulius Mall Suceava. Vei găsi sugestii îndrăznețe și originale, care te vor ajuta să găsești stilul potrivit.

Pentru că știm cât de mult îți plac sesiunile de shopping în magazinele Iulius Mall Suceava, am selectat cele mai interesante piese vestimentare din colecțiile actuale ale brandurilor tale preferate. Poți fi chiar tu un trend setter combinând articole de la C&A, Terranova, LeeCooper, Kenvelo, Pimkie, Motivi, Nichi, Medea, Meli Melo, Intersport, Salamander și Junker. Pentru un look wow poți apela la stiliștii  Adriastyl, cei care au asigurat partea de hair & make-up pentru modelele din campanie. Styling-ul a fost asigurat de designer-ul Simona Semen.

Dacă ai pus ochii pe piesele vestimentare preferate, atunci vino să le cumperi din magazinele Iulius Mall. Sesiunile de shopping îți aduc și șansa de a câștiga marele premiu al campaniei „Începe FestiVara”, care se desfășoară până pe 3 iunie 2018, un City Break într-o destinație la alegere, în valoare de 1.500 de euro. În plus, la extragerile zilnice afli dacă ești câștigătorul unuia dintre cele 17 abonamente pentru două persoane la festivalurile verii, Afterhills și Untold. Alte peste 3.200 de premii vor fi oferite pasionaților de fashion și de cumpărături.

Vezi catalogul pe site-ul și pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava. Pregătiți-vă să fiți surprinși!


Intră acum și în grupul de