Numeroase evenimente pentru princhindei și adulți, în week-end, la Iulius Mall. Vineri, 1 iunie, Iulius Mall Suceava sărbătorește copilăria

Sfârșitul de săptămână petrecut la Iulius Mall Suceava aduce nenumărate propuneri pentru petrecerea timpului liber, atât pentru prichindei, cât și pentru cei mari.

 

Vineri, 1 iunie, Iulius Mall Suceava sărbătorește copilăria. De la ora 17.00, prichindeii sunt invitați la spectacolul interactiv „Cartea Junglei”, susținut de Teatru la Cinema. La etajul Iulius Mall, cei mici vor afla povestea lui Mowgli, băiețelul crescut de către familia lupului Akela. De pe scenă nu vor lipsi pantera Baghera și ursul Baloo, alături de care vor descoperi secretele din junglă. Intrarea este liberă.

 

De vineri până duminică, parterul Iulius Mall găzduiește o nouă întâlnire a colecționarilor cu cei care iubesc antichitățile. Numeroși expozanți își vor prezenta piesele cu patina timpului. Mic mobilier, tablouri, numismatică, filatelie, argintărie, porțelanuri, cărți, ceasuri și multe alte mărturii ale trecutului sunt propunerile Târgului de Antichități.

 

Sâmbătă, de la ora 09.00, în sala de conferințe de la etajul Iulius Mall se va desfășura o competiței de șah. Concursul este adresat copiilor pasionați de sportul minții și este organizat de Clubul de Șah Suceava. Cei mici se vor duela în mișcări inteligente, iar cei mai iscusiți vor fi premiați.

 

Tot sâmbătă, de la ora 09.00, la etajul Iulius Mall se va desfășura cea de-a XI-a ediție a Festivalului concurs de folclor „Sărbătoarea de sub brazi”, organizat de Şcoala Gimnazială Ioan Băncescu Adâncata, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava. Peste 760 de copii din județele Suceava, Neamț, Botoșani și Iași vor încânta publicul cu momente artistice din categoriile: solist vocal, solist instrumental, grup vocal, grup instrumental şi dans popular.

 

De la orele 14.00, 15.00 și 16.00, cei mici primesc invitație la atelierele de creație. Specialiștii Creativ & Deco îi vor învăța cum să realizeze ponei colorați întocmai ca cei din desene animate. Toate materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall, iar jucăriile le vor fi oferite cadou micilor artiști. Participarea este gratuită, iar înscrieri se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

 

Duminică, de la ora 17.00, fanii Andrei Gogan o vor întâlni într-un concert pe tânăra cântăreață, vloggeriță, actriță și cea care a dat voce personajelor îndrăgite din desene animate. Vor avea prilejul de a cânta împreună și de a dansa fără oprire alături de Andra Gogan, la etajul Iulius Mall.

 

În plus, sesiunile de shopping din această perioadă aduc șansa câștigării unor premii în ton cu zilele călduroase, în campania „Începe FestiVara”. Până duminică inclusiv, cei care cumpără în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Suceava se pot înscrie la tombolă. Primii 190 de participanți ai zilei vor primi un cadou garantat: sesiuni de răsfăț la Nomasvello, Adriastyl sau Carmen Style, power bank, popsoket, selfie stick și băuturi răcoritoare. În urma extragerilor zilnice va fi desemnat câte un câștigător al unei invitații pentru două persoane la Untold. Pe 4 iunie va fi ales marele câștigător, prin tragere la sorți, care va pleca într-un City Break în valoare de 1.500 de euro.

loading...