Bijuterii și accesorii meșteșugite, la Târgul Handmade, din weekend, de la Iulius Mall Suceava

În week-end, sucevenii sunt invitați la sesiuni de shopping avantajoase, cu discounturi de până 70%, la majoritatea brandurilor din Iulius Mall. În plus, vor putea alege obiecte unicat, la Târgul de Handmade.

Zeci de artizani suceveni vor participa, de vineri până duminică, în perioada 27 – 29 iulie 2018, la Târgul Handmade, organizat la parterul Iulius Mall. Toți cei aflați în căutarea unui cadou unicat sau dornici să achiziționeze obiecte realizate cu migală și măiestrie au la dispoziție sute de produse de o frumusețe aparte.

Cercei, brățări, inele și alte podoabe lucrate cu răbdare și multă fantezie, din argint, piele sau pietre semiprețioase, sunt propunerile creatorilor de frumos pentru toți cei care vor să își contureze ținutele de vară prin bijuterii pline de personalitate. Acestora li se adaugă o ofertă bogată de accesorii perfecte pentru sezonul estival, de la genți și articole de marochinărie, la diverse obiecte realizate prin tehnica șervețelului, cu plante uscate sau confecționate din hârtie prelucrată manual. Expozanții s-au pregătit și cu decorațiuni deosebite, care să aducă un plus de personalitate oricărui colț din locuință.

În plus, în magazinele brandurilor îndrăgite din Iulius Mall Suceava continuă promoțiile estivale, care ajung și până la 70%. Discounturi ispititoare sunt la piese vestimentare în tendințe, încălțăminte perfectă pentru planurile de vacanță, cosmetice și accesorii mult dorite, articole sportive care invită la mișcare și multe altele.

Departament PR

loading...