Competiție Kendama, atelier de creație și târg handmade, în weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Pentru cei care au programate sesiuni de shopping în Iulius Mall, în acest week-end, îndrăgita destinație de recreere și cumpărături propune și evenimente atractive.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 9 – 11 noiembrie 2018, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui o nouă ediție a Târgului Handmade.

Artizani cu îndemânare și imaginație s-au pregătit și de această dată să îi surprindă pe iubitorii articolelor lucrate manual cu piese unicat. Bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase, piele, realizate prin tehnica steampunk sau din fimo, tablouri, papioane, piese vestimentare, cutii de bijuterii, accesorii pentru păr și chiar cosmetice naturale se numără printre propunerile expozanților, care au meșterit articolele cu multă migală.

Sâmbătă, de la ora 13.00, la etaj, iubitorii jocului japonez Kendama vor avea prilejul de a-și demonstra iscusința, într-un concurs organizat de Depozitul Kendama. Competiția ZNDK (Ziua Națională Depozitul Kendama) se desfășoară simultan în 16 orașe din țară, iar finaliștii se vor duela pe 17 noiembrie, la București. Jucătorii vor participa la două categorii de concurs, fiind acordate câte trei premii pentru fiecare dintre acestea. Persoanele din top patru al ambelor categorii vor intra automat în finală.

Din juriu vor face parte membri ai DKipa sau Sweetskendamas, cele mai cunoscute echipe de Kendama din țară. Pe lângă miza competiției, participanții vor avea prilejul de a se întâlni cu Sergiu Tita, unul dintre jucătorii apreciați de cunoscători, alături de care își vor putea exersa mișcările și vor învăța trucuri noi. Înscrierile se pot realiza și la fața locului. Pe lângă spectacolul oferit, ZNDK promovează Kendama ca pe o activitate sportivă complexă, care îmbunătățește reflexele vizuale, coordonarea, dar și răbdarea.

Tot sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, micii artiști sunt așteptați în zona magazinelor pentru copii, la noi sesiuni ale atelierelor de creație. În compania specialiștilor Creativ & Deco, prichindeii vor realiza tablouri pânzate, cu decoruri de toamnă. Toate materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall Suceava, așa că prichindeii nu trebuie să aducă decât voie bună și imaginație.

La final, obiectele decorative le vor fi oferite cadou. Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar înscrieri se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

 


Intră acum și în grupul de