La Iulius Mall Suceava s-a inaugurat Noodle Pack. Vino să experimentezi noul concept gastronomic!

De curând, în food court Iulius Mall Suceava a fost inaugurată o nouă locație, care reinterpretează noodle-ul asiatic într-o manieră modernă, oferindu-ți o multitudine de opțiuni și gusturi.

Noul restaurant Noodle Pack din food court Iulius Mall Suceava oferă o experiență culinară unică, bazată pe noodles de grâu sau de orez. Asortează-i cu cele mai delicioase tipuri de carne, precum: crispy, Shanghai, nuggets, curcan, vită, creveți și multe altele. Sau cu opțiunile vegetariene: legume, tofu și pachețele de primăvară. Apoi, desăvârșește-ți preparatul cu cele opt sosuri realizate după rețete autentice. Fie că ești un iubitor de carne sau un vegetarian devotat, la Noodle Pack găsești opțiunea care ți se potrivește. Iar dacă dorești să împarți bucuria unei mese delicioase alături de cei apropiați, ai opțiunea Family Pack, cu aceiași noodles savuroși și preparate aromate.

Pentru cei care vor să experimenteze gustul asiatic autentic, supele din meniul Noodle Pack sunt ușoare și gustoase, disponibile în trei variante: dulce acrișoară, picantă de pui sau mixtă. Iar iubitorii de pachețele de primăvară au oportunitatea de a le combina cu tipul de carne dorită, într-un Smart Pack. Pe lângă acestea, te poți bucura de snack-ul ideal, cu noile Cheese Sticks.

Ingredientele folosite sunt de înaltă calitate, cele proaspete fiind de la producători autohtoni, iar cele de specialitate fiind aduse din Asia. Noodle Pack le propune clienților și conceptul de „bucătărie deschisă”, cucerindu-i prin gust și arta culinară.

Adună-ți prietenii și familia și bucurați-vă de o experiență nutritivă și delicioasă, la Noodle Pack, din food court Iulius Mall Suceava!