E.ON vine la Sports Festival cu “E.ON Energy Lab” şi multe premii!


Intră acum și în grupul de

Ce au în comun E.ON şi Sports Festival? Răspunsul este simplu: energia şi, nu orice fel de energie, ci energia bună, acea energie care te face să te simţi în formă întreaga zi, oriunde, oricând! De aceea E.ON aduce la Sports Festival, eveniment care se desfăşoară la Cluj Napoca în zona Parcului Central, în perioada 13-16 iunie, laboratorul inteligent de energie, „E.ON Energy Lab” dar şi multe surprize.

În laboratorul inteligent găseşti soluţii pentru oricine şi orice sezon: pentru zilele toride de vară avem soluţia E.ON Cool – aparate de aer condiţionat de ultima generaţie, la pachet cu servicii tehnice post-montare iar pentru confortul de zi cu zi, E.ON Life – centrale în condensare, acţionate prin intermediul unui termostat smart TADO, de la distanţă, care permite reducerea consumului cu până la 30%. Totodată poţi afla informaţii şi despre E.ON Photovoltaic, soluţia dedicată clienţilor business şi municipalităţi, de producere a energiei electrice din sursă solară.

Pentru a crea bună dispoziţie dar şi energie sunt pregătite pentru participanţi jocuri interactive şi experienţe digitale: E.ON Sprints este provocarea pe care o lansăm tuturor de a participa la concursul de viteza “sprints” cu biciclete statice, iar premiul este pe măsură: o bicicletă electrică celui care va avea cel mai mic timp/ cea mai mare viteză în sprint!

Şi pentru că ne dorim în totdeauna să fim în contact şi cu bateriile încărcate am pregătit şi o zonă de reîncărcare pentru telefoanele mobile.


Cea de-a doua ediţie a Sports Festival, desfăşurată la Cluj-Napoca în perioada 13-16 iunie şi susţinută de E.ON în calitate de partener, aduce publicului peste 30 de sporturi care pot fi practicate gratuit de participanţi în cele 4 zile de festival, alături de cel mai îndrăgiţi sportivi al României.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: www.sportsfestival.com


Intră acum și în grupul de