Acasă Editorial Ion Lungu rupe FRĂȚIA cu PDL (sau vorba cântecului…s-a spart gașca!)

Ion Lungu rupe FRĂȚIA cu PDL (sau vorba cântecului…s-a spart gașca!)


Intră acum și în grupul de

”Fratele” Ion, pe vremea aia primar cu acte în regulă la PNL Suceava era la al doilea mandat de edil-șef al municipiului Suceava.

Într-o dimineață, la sediul PDL Suceava, conferință de presă. Pe masa vorbitorilor un tort imens și multe sticle de șampanie.



Motivul: ”Fratele Ion Lungu”, primar al Sucevei tocmai trecuse cu acte în regulă la PDL. Pentru Gheorghe Flutur și Ioan Bălan a fost o adevărată victorie și s-au îmbrățișat și pupat cu Lungu în văzul camerelor de luat vederi care l-au dat ca pe un eveniment de răsunet pentru democrat-liberali.

Miercuri, 24 septembrie 2014, ”Fratele Ion Lungu”, liberalul autointitulat ca fiind cu sânge albastru și rude liberale din moși strămoși face in direct, și e foarte posibil în multe reluări, urmatoarea declarație, cu un aer extrem de oficial:

(redăm textul așa cum ni s-a furnizat de către autor!)

DRAGI  SUCEVENI

Cu respect, va aduc la cunostinta faptul ca incepand cu ziua de luni, 22.09.2014, m-am declarat independent din punct de vedere politic.

 

Acest lucru l-am anunțat inca din vara anului 2012 imediat dup ace am castigat un nou mandat de primar, deoarece nu aveam majoritate in Consiliul Local , preferind sa lucrez pentru suceveni si sa nu blochez proiectele orasului, lucru pe care consider eu ca l-am reusit.

 

Aceeasi situatie este si astazi in Consiliul Local al Muncipiului Suceava, unde nu este o majoritate clara, lucru ce s-a putut observa in ultimele trei sedinte.

 

Dragi suceveni am o imensa responsabilitate in fata dumneavoastra, m-ati votat de trei ori primar al orasului si va multumesc inca o data. Va asigur ca voi colabora cu toate grupurile de consilieri din Consiliul Local si voi face tot posibilul sa promovam cat mai multe proiecte in interesul cetatenilor si al municipalitatii.

 

Cu sinceritate,

Ion Lungu

Suceava 24.09.2014.”

 

Aceste este textul integral al declaratiei dlui Lungu. Va las pe dumneavoastra să va faceți singuri o părere!..

Nu de alta dar este posibil ca în martie-aprilie 2015 să avem alegeri anticipate la Suceava!

 

Cu sinceritate,

MIHAI  CHIRA


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version