Acasă Editorial 10 pentru Suceava!

10 pentru Suceava!


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava a anunțat că s-a încheiat licitația  pentru achiziționarea a 10 (zece) BICICLETE electrice care vor intra în lucru pentru Poliția Comunitară.

Bicicleta din imagine este doar cu titlu sugestiv, nu face parte din proiect!

Nu vreau să comentez prea mult prețul absolut uluitor pentru tot acest proiect, 10 biciclete plus sistemul de alimentare și încărcare care costă aproape 600.000 de lei (130.000 euro).

Are cine da socoteală pentru asta!



Pentru mine o altă întrebare este importantă: Cine vor cei 10 norocoși care vor fi trimiși pe teren cu bicicletă pentru a veghea la păstrarea liniștii și ordinii publice? Devine absolut interesant subiectul.

Și apoi, după ce vor fi selectați CEI ZECE apărători ai legii pe unde vor merge ei? Pe stradă? Le pune girofar la bicicletă?….pentru că piste destinate bicicliștilor nu avem!  Și atunci nu este evident că proiectul este din start un fiasco prin care o firmă câștigă enorm de mulți bani pentru un lucru pe care nu îl vom folosi?

Câte zile pe an poți ieși cu bicicleta la patrulat pe străzi?  Cam cât de serios pari ca polițist comunitar când vii cu bicicleta și eventual în pantaloni scurți, la serviciu ?

Probabil că nu înțeleg eu ”green goal-ul” acestui proiect!

Tot ce îmi doresc este să nu pățim ca în clipul de mai jos! Asfalt uscat!!

MIHAI  CHIRA


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version